Herstelling

Soms gebeurt het…. ondanks een goed onderhoud loopt er toch wat mis. Een schokdemper gaat stuk of je krijgt steenslag op je ruit. Of nog erger, je auto doet het helemaal niet meer! Geen nood, wij herstellen of takelen uw auto en zorgen dat u snel weer op pad kan.

Ook zijn er speciale werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een bepaalde kilometerstand zoals vervangen distributieriem, vervangen van de olie in je versnellingsbak,…

Herstelling & Diagnose

Naast periodiek onderhoud kan u bij ons terecht voor herstellingen aan uw wagen. Een kapotte schokdemper, een gat in uw uitlaat,…. wij zorgen dat uw wagen snel weer in topconditie is!

De ontwikkeling van voertuigelektronica staat niet stil. Om het probleem te bepalen moet de juiste diagnose gesteld worden. Daarom is diagnoseapparatuur niet meer weg te denken. Wij beschikken over diagnosecomputers van Bosch, Actia en VCSD. Daarnaast volgen wij regelmatig opleidingen en praktijkgerichte trainingen om het probleem met uw wagen snel te lokaliseren en op te lossen.

Autoruiten

De auto voor je katapulteert een steentje jouw kant uit…. resultaat een kapotte voorruit. Garage Vanstraelen vervangt je autoruit op een professionele manier en maakt uw wagen terug glas-vrij. Wij vervangen alle ruiten: voor- zij- en achterruiten.

Depannage

Heeft u pech of heeft u een ongeval gehad. Of misschien wilt u ’s ochtends naar het werk en start uw wagen niet meer. Geen paniek, wij takelen uw auto en brengen hem naar onze werkplaats. Zo bent u zo snel mogelijk terug mobiel.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw onderhoud?