Onderhoud

Om veilig de weg op de gaan en om de levensduur van je wagen te verhogen is een goed periodiek onderhoud onontbeerlijk.

Garage Vanstraelen is uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw wagen of bedrijfsvoertuig. U kan bij ons terecht voor een klein of groot onderhoud, nazicht van uw airco en voor nieuwe banden.

onderhoud

Onderhoud

U kan bij ons terecht voor een klein of groot onderhoud. In het eerste gevalvervangen we de olie filter en de olie van de wagen, we kijken de bandenspanning en ruitenwisservloeistof na.

Bij een groot onderhoud is de basis hetzelfde als bij een klein onderhoud maar er komen wat extra’s bij. Zo controleren we de koelvloeistof, remolie, remmen, banden en de versnellingsbakolie. Daarnaast plaatsen we als het nodig is een nieuwe luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilter.

aircoservice

Aircoservice

Garage Vanstraelen staat ook in voor het onderhoud van uw airco. Koelt uw wagen niet meer goed of komen er onaangename geurtjes vrij? Dan is de kans groot dat  de airco aan een onderhoud toe is. Het koelmiddel moet immers aangevuld worden want een drooglopende airco gaat zeker kapot. Daarnaast is dit ook nog eens nadelig voor het brandstofverbruik.

bandenservice

Bandenservice

Zijn uw banden versleten of verduurd, of is er misschien een band lek? Of rijdt je wagen niet meer mooi rechtdoor? Dan is het tijd om de banden onder handen te nemen. Zij zijn jouw enige contact met de rijbaan, dus deze moeten in topconditie zijn. Bij Garage Vanstraelen kan u terecht voor het vervangen van banden, het uitbalanceren en uitlijnen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw onderhoud?

CONTACTEER ONS