Onderhoud

Om veilig de weg op te gaan en om de levensduur van je wagen te verhogen is een goed periodiek onderhoud onontbeerlijk.

Garage Vanstraelen is uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw wagen of bedrijfsvoertuig. U kan bij ons terecht voor een klein of groot onderhoud, nazicht van uw airco en voor nieuwe banden.

onderhoud

Onderhoud

U kan bij ons terecht voor een klein of groot onderhoud.

Een klein onderhoud wordt aangeraden om de 15.000 km of om het jaar. Een groot onderhoud om de 40.000 of 60.000km afhankelijk van het type wagen en de leeftijd. Bij een klein onderhoud worden de olie, oliefilter en pollenfilter vervangen, koelvloeistof en ruitenreiniger bijgevuld.

Bij een groot onderhoud worden eveneens de luchtfilter, brandstoffilter en de bougies (benzinewagens) vervangen. Bij elk onderhoud wordt een algemene controle uitgevoerd: banden, verlichting, remmen, ophanging, uitlaat,….

aircoservice

Aircoservice

Garage Vanstraelen staat ook in voor het onderhoud van uw airco. Koelt uw wagen niet meer goed of komen er onaangename geurtjes vrij? Dan is de kans groot dat de airco aan een onderhoud toe is. Het koelmiddel moet aangevuld worden want een drooglopende airco gaat zeker kapot. Het is aan te raden elke 2 jaar een onderhoud van je airco te laten uitvoeren. Garage Vanstraelen kan zowel Koelmiddel R134A als R1234YF (wagens na januari 2017) vervangen.

bandenservice

Bandenservice

Zijn uw banden versleten of verduurd, of is er misschien een band lek? Of rijdt je wagen niet meer mooi rechtdoor? Dan is het tijd om de banden onder handen te nemen. Zij zijn jouw enige contact met de rijbaan, dus deze moeten in topconditie zijn. Bij Garage Vanstraelen kan u terecht voor het vervangen van banden, het uitbalanceren en uitlijnen. Daarnaast kunnen wij ook instaan voor de stockage van uw winter-zomerbanden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw onderhoud?